2 splits de eieren. klop de eierdooiers los met de bloem en de fijne suiker. klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker
3 vermeng de kaas met de eieredooiers. roer ged glod, tot de eieren volledig opgenomen zijn. spatel de eiwitsneeuw luchtig door het mengsel.
4 leg het deeg - op bakpapier - in een diepe springvorm (22 cm diameter) schep er de kaasvulling in. strijk de bovenkant glad met een spatel.
5 bak de taart 30 minuten in het midden van de oven.
6 laat ze een paar minuten afkoelen. haal ze voorzichtig uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster.
7 tip: de kaasvulling moet onder een zachte vingerdruk een beetje meeveren, dan is de taart klaar. de bovenkant zal dan ook mooi goudblond zijn. indien niet, zet dan een paar minuten de grill aan. als ze te snel zou kleuren, verlaag je naar een kwartier baktijd de oventemperatuur tot 200° C.