Zoek
appelcrumble
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 appelen
150 gr bloem
150 gr boter
90 gr suiker
Bereiding
1
schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kwartjes. snipper elk kwartje tot een blokje.
2
voeg de bloem, de boter en de suiker samen in een kom.
3
voeg alles samen tot een kruimelig deeg.
4
doe de appels in een ovenvaste schotel, doe er het crumbledeeg bovenop en zet in de oven op 180° C voor ongeveer 30 minuten.
5
tip: per appel is het 50 gr boter, 50 gr bloem en 30 gr suiker.
6
lekker als het warm is bij een bolletje ijs.
appelcrumble is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelcrumble
20 min
Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min
Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min
Nagerecht
Bekijk recept