appelcrumble

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kwartjes. snipper elk kwartje tot een blokje.
  • 2 voeg de bloem, de boter en de suiker samen in een kom.
  • 3 voeg alles samen tot een kruimelig deeg.
  • 4 doe de appels in een ovenvaste schotel, doe er het crumbledeeg bovenop en zet in de oven op 180° C voor ongeveer 30 minuten.
  • 5 tip: per appel is het 50 gr boter, 50 gr bloem en 30 gr suiker.
  • 6 lekker als het warm is bij een bolletje ijs.

appelcrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept