Lekkere bewaarwafelen

60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de boter, suiker en water in een grote kookpot en breng tot op het kookpunt.
  • 2 Neem van het vuur en meng bloem en eierdooiers onder dit mengsel. Als laatste het stijfgeklopte eiwit voorzichtig ondermengen. Dit deeg gedurende de ganse baktijd in een warmwaterbad zetten zo haal je er meer wafels uit. Wafelijzer heet maken en de eerste maal inboteren maar daarna niet meer want het deeg op zich bevat al genoeg boter. Nu maar beginnen bakken! Dit deeg is voor 60 wafels die je enkele weken kan bewaren.
  • 3 SMAKELIJK!

Lekkere bewaarwafelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept