appelcake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snij de boter in stukjes en laat deze zacht worden. Meng de suiker, de vanille, en de eierdooiers, voeg de zachte boter en daarna het gezeefde bakmeel toe. Klop de dooiers tot sneeuw en meng deze voorzichtig door het mengsel.
  • 3 Schil de appelen, snij ze in stukjes en meng ze door het deeg. Beboter een ronde springvorm en giet er het deeg in. Bak gedurende 50 minuten in de oven op 170°C. Controleer met ene breinaald of de cake gaar is (ze moet er droog uitkomen). Haal de cake dan uit de oven en laat hem afkoelen op een rooster.

appelcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept

Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept