1 Neem 1 liter melk en de 125 gram Bosto-rijst en doe dit in de vuurvaste schotel met deksel erop.Zet dit mengsel in voorverwarmde oven op 200 graden en laat één uur in de oven zitten.
2 Wanneer dit mengsel drie vierden van een uur in de oven zit dan eens kijken of het mengsel niet te droog wordt. Indien te droog klein beetje melk bijvoegen.Na het uitnemen van de rijst uit de oven , even laten afkoelen en dan de 2 eierdooiers er aan toe voegen.Ondertussen uw oven verminderen naar 180 graden om straks de taart in te bakken.Dan de suiker er onderroeren. Nooit de suiker en ei te samen in één keer onderroeren. Heel belangrijk dat u dit apart doet.Eiwit stijf kloppen en voorzichtig onder mengsel mengen.Neem nu de bakschotel en smeer deze in met solo en vul die met de bladerdeeg en giet dit mengsel er dan in.Laat dit dan één uur bakken op 180 graden.
Rijsttaart à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen