Abrikozen-yoghurtcoupe

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - laat de abrikozen uitlekken en vang hierbij het sap op
  • 2
    - pureer de abrikozen met het citroensap en 2 el abrikozensap
  • 3
    - breng de yoghurt op smaak met suiker en vanillesuiker
  • 4
    - klop de slagroom stijf en schep deze door de vanilleyoghurt
  • 5
    - vul de dessertcoupes in laagjes afwisselend met de roomyoghurt en de abrikozenpuree
  • 6
    - versier evt met een koekrolletje

Abrikozen-yoghurtcoupe is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept