geflamberen pannenkoeken

4
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1
  • 2 roer de bloem met de eieren en de suiker tot een glad geheel.
  • 3 kloppen is zeer belangrijk om geen klonters in het deeg te hebben.
  • 4 2
  • 5 voeg beetje bij beetje de melk toe, alsook de olie en de gesmolten boter.
  • 6 De olie en de boter zullen het kleven tegengaan.
  • 7
  • 3
  • 8 laat het dee 60 min min rusten,zodat de bloem voldoende tijd heeft om alle andere ingrediënten op te nemen
  • 9
  • 41
  • 0 Door de juiste mengeling krijg je geen kartonnen pannenkoeken1
  • 1 werk met een tegen antibakpan om het kleven tegen te gaan.1
  • 2 doe wat arcideolie in een hete pan en verdeel het deeg mooi in de pan 1
  • 3
  • 71
  • 4 Bak de pannenkoeken 3à4 min aan een kant en eens 2 min aan de andere kant.1
  • 5 Maak al na 1 min de kanten los1
  • 6 klaaar is kees met de gewoone panenkoeken maar in we een flambeerde panen koek 1
  • 7
  • 8doe er dan warme grand marnier 1
  • 8 nu is het echt. klaar is kees!!!!!

geflamberen pannenkoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept