Zoek
advocaattaart
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr boter
100 gr suiker
3 eieren
8 gr vanillesuiker
2 dl advocaat
8 blaadjes gelatine
250 ml slagroom
2 pakken lange vingers
Bereiding
1
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water (5min)
2
Meng de eidooiers met de suiker en de boter
3
Duw de gelatine blaadjes uit en leg ze in 1/2 dl warm water, laat afkoelen maar niet te vast worden
4
Meng de gelatine en de advocaat onder het mengsel
5
Klop de eiwitten op
6
Klop de slagroom op
7
Spatel de eiwitten en de slagroom onder het mengsel
8
Bekleed een bakvorm met aluminiumfolie
9
leg onderaan de vorm een laag koeken, hierop een laag mengsel en bouw zo de taart op, eindigen met koeken1
0
Plooi het aluminiumfolie toe zodat de taart afgesloten is1
1
Laat opstijven in de koelkast
advocaattaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Advocaattaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
0-10 min -
Bekijk recept
Bokkenpootjes-advocaattaart
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
0-10 min -
Bekijk recept
Bokkenpootjes-advocaattaart
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept