advocaattaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatineblaadjes weken in koud water (5min)
  • 2 Meng de eidooiers met de suiker en de boter
  • 3 Duw de gelatine blaadjes uit en leg ze in 1/2 dl warm water, laat afkoelen maar niet te vast worden
  • 4 Meng de gelatine en de advocaat onder het mengsel
  • 5 Klop de eiwitten op
  • 6 Klop de slagroom op
  • 7 Spatel de eiwitten en de slagroom onder het mengsel
  • 8 Bekleed een bakvorm met aluminiumfolie
  • 9 leg onderaan de vorm een laag koeken, hierop een laag mengsel en bouw zo de taart op, eindigen met koeken1
  • 0 Plooi het aluminiumfolie toe zodat de taart afgesloten is1
  • 1 Laat opstijven in de koelkast

advocaattaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaattaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
0-10 min -
Bekijk recept
Bokkenpootjes-advocaattaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Advocaattaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
0-10 min -
Bekijk recept
Bokkenpootjes-advocaattaart
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaattaart
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept