1 de gelatineblaadjes enkele minuten laten weken in een grote kom koud water.
2 het sap uit het blikje ananas in een pannetje gieten en de ananasschijfjes én voor één met de hand uitpersen boven de pan. de pulp weggooien.
3 het sap aan de kook brengen. als het kookt, de pan van het vuur nemen. de gelatineblaadjes één voor één uitknijpen en oplossen in het warme ananassap en het geheel laten afkoelen.
4 de kaas, suiker, vanillesuiker en de drie eierdooiers ( het wit bewaren) mengen in een grote kom. (in een keukenrobot of met de hand)
5 het ananassap mengen met het kaasmengsel.
6 de room opkloppen, echter zonder volledig stijf te kloppen. de room mengen door het kaasmengsel.
7 het eiwit stijfkloppen en voorzichtig mengen met het kaasmengsel.
8 het geheel verdelen over individuele kommetjes en minstens 5 uur in de koelkast zetten.
9 voor het opdienen het oppervlak bedekken met coulis