ijstaart

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 klop de eieren, suiker, melk, klop klop en slagroom tot een romige massa.
  • 2 maal de petit beurres en de boudoirs fijn (bv met deegrol)
  • 3 neem een ronde vorm (die in de diepvries mag bv springvorm) en doe eerst een laag crème en dan een laag koekjes. wissel dit af tot de vorm vol is (of de crème op).
  • 4 zet dit 2 dagen in de diepvries.
  • 5 je kan dit ook in afzonderlijke potjes doen als je bv meerdere kleine porties wil ipv een hele taart.

ijstaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept