Chantilly room

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Laat de melk koken, voeg suiker bij en bind met de aangelengde maïsbloem.
  • 2
    - Laat afkoelen.
  • 3
    - Klop de eidooier op met één zakje vanillesuiker.
  • 4
    - Roer de boter tot room en voeg er de eidooier met de vanillesuiker bij.
  • 5
    - Klop het eiwit tot sneeuw met het tweede zakje vanillesuiker.
  • 6
    - Roer de afgekoelde pudding met beetjes bij de boterroom.
  • 7
    - Hef het eiwit onder de room.
  • 8 Giet de room in een glazen kom of in afzonderlijke kommetjes en versier met ananas of ander fruit.

Chantilly room is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Creme Chantilly (roomsoep met linzenpuree)
Bekijk recept
Pudding diplomate
0 min
Bekijk recept
Brusselse wafels
0 min
Bekijk recept