Gekarameliseerde appeltjes

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de Guinness op met de suiker. Week de gelatineblaadjes in koud water, pers ze goed uit en voeg ze bij de Guinness. Voeg de room toe en doe alles in een ondiepe schaal. Plaats in de koeling.
  • 2 Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd de appelen in dobbelstenen of partjes.
  • 3 Laat wat suiker karameliseren in een antikleefpan. Voeg er de appeltjes aan toe en bedek ze met de karamel. Voeg er een klontje Solo aan toe en laat even verder karameliseren. Doe ze in een recipiënt.
  • 4 Verdeel de appeltjes over de borden, steek de panna cotta uit en verdeel over de borden. Werk af met wat karamel van de appeltjes.

Gekarameliseerde appeltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept