Zoek
Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 ml kokosmelk
100 g suiker (voor het ijs)
50 g maanzaad
120 g bosbessen
60 g suiker (voor de bosbessen)
4 el bosbessensiroop
1 ei
2 dl melk
4 dikke sneden brood
Solo
2 el suiker (voor het ei)
Bereiding
1
Warm de kokosmelk op met de suiker en laat afkoelen, doe dit in een ijsbereider en bereid het ijs, voeg er net voor het einde het maanzaad aan toe.
2
Smelt de bosbessen met de suiker en de siroop in een sauspan.
3
Klop het ei los met de melk en de suiker en wentel hierin de sneetjes brood. Bak het brood in de Solo tot het goudbruin is.
4
Snijd het brood in balkjes en serveer met het maanzaadijs en de bosbessen.
Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept