Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de kokosmelk op met de suiker en laat afkoelen, doe dit in een ijsbereider en bereid het ijs, voeg er net voor het einde het maanzaad aan toe.
  • 2 Smelt de bosbessen met de suiker en de siroop in een sauspan.
  • 3 Klop het ei los met de melk en de suiker en wentel hierin de sneetjes brood. Bak het brood in de Solo tot het goudbruin is.
  • 4 Snijd het brood in balkjes en serveer met het maanzaadijs en de bosbessen.

Verloren brood met bosbessen, maanzaadijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept