1 Laat de gelatine 10 minuten weken in wat koud water. Laat ze uitlekken en oplossen in het verwarmde citroensap. Laat afkoelen.
2 Mix de in schijfjes gesneden rijpe bananen met 100GR suiker, het citroensap, en de gelatine. Klop de room op met 1EL suiker en meng door de bananenpuree. Klop het eiwit tot sneeuw met een EL suiker en roer dit door het mengsel.
3 Schik de boudoirs op de bodem en de randen van de taart met de bolle kant naar buiten. Bedek met een laag bananencreme. Vul de vorm verder op met afwisselend een laag koekjes en een laag creme. Dek af met plastic folie en laat opstijven in de koelkast.
4 Na minstens 12 uur de charlotte storten op een dienbord (indien u geen springvorm heeft, kan u hem heel eventjes in warm water dompelen, zodat de taart makkelijke loskomt.)
5 Snij 4 minibananen in de lengte in twee en bestrooi met vanillesuiker. Bak ze in de boter.
6 Wanneer ze wat gekarameliseerd zijn, legt u ze rondom de taart. Dien meteen op, zodat de charlotte koel en de bananen warm zijn.