Zoek
appeltaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gram bloem
75 gr solo vast
2 eetlp kristalsuiker
1 stuk ei
1 kg appels
200 ml melk
1 dooier eidooier
3 eetlp kristalsuiker
1 stuk eigeel
Bereiding
1
150 gram bloem in hoopje op tafel leggen, kuiltje maken in het midden 2eetlepels kristalsuiker toevoegen, solo in kleine stukje in kuiltje doen.
2
goed kneden.
3
kuiltje maken in deeg , ei toevoegen. terug zeer goed kneden , tot je een vaste bol bekomt.
4
deeg 30 minuutjes laten rusten.
5
appels in schijfjes snijden.
6
melk + eidooier en 3eetlepels suiker mengen kloppen tot eidooier opgelost is.
7
oven voorverwarmen op 180 graden
8
bakvorm in boteren en bloemen.
9
deeg uitrollen1
0
deeg in bakvorm schikken.1
1
deeg doorprikken met vork1
2
deeg bekleden met schijfjes appel1
3
melkmengsel er boven gieten1
4
randjes toe doen en bestrijken met een eigeel1
5
taart 45min laten bakken in de oven
appeltaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept