Citroencheesecake met rood fruit

12
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 graden
  • 2 Maal de tarwebiscuits en lange vingers fijn
  • 3 Smelt de room met Solo. Meng de gesmolten Solo met de koekkruimels.
  • 4 Vet de springvorm in. Doe het koekkruimelmengsel op de bodem van de springvorm. Druk het stevig aan met de achterkant van een lepel.
  • 5 Rasp de schil van de citroen en per hem uit
  • 6 Mix in een kom roomkaas, creme fraîche, citroenrasp, citroensap, witte basterdsuiker, vanillesuiker, eieren en een snufje zout tot een luchtig mengsel.
  • 7 Schenk het mengsel op de koekjesbodem. Bak de taart in ruim een uur gaar en goudbruin.
  • 8 Meng het diepvriesfruit, aardbeien, balsamicoazijn en poedersuiker. Laat het minstens een uur marineren.
  • 9 Laat de taart afkoelen. Serveer de taart met de fruit en eventueel witte chocoladeflinters.

Citroencheesecake met rood fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept