Rijsttaart

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 200 graden.
  • 2
    - Doe rijst, 1/2l melk, 2 zakjes vanillesuiker en 75gr suiker in een kookpot en laat een half uur koken.
  • 3
    - Je hebt nu rijstpap.
  • 4
    - Voeg het ei en de crème patissière toe en roer goed.
  • 5
    - Leg het bladerdeeg in de vorm, snijd de randjes af en doe de rijstpap in de vorm.
  • 6
    - Zet in de oven gedurende een half uur
    Voorbereiding
    voor crème patissière:
  • 7
    - Kook de 6 dl melk
  • 8
    - Klop de 5 eigelen met de suiker wit
  • 9
    - Meng er het maiszetmeel door en giet de kokende melk op het eiermengsel 1
  • 0
    - Zet het geheel terug op het vuur en laat al roerend opkoken gedurende 1 minuut zodat de eieren garen

Rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept