Bavarois

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de melk en laat het opengesneden vanillestokje een kwartier in de hete melk trekken. Verwijder het stokje.
  • 2 Klop in een grote kom de eidooiers en suiker tot een lichtgele massa. Giet de hete melk er geleidelijk bij en blijf roeren. Voeg de geweekte en uitgeknepen gelatine toe. Roer het mengsel koud boven een bak water met ijsklontjes.
  • 3 Klop de slagroom stijf. Spatel de room onder de bavarois als deze dikker begint te worden. Zet de bavarois enkele uren in de ijskast.
  • 4 dien op met eender welk vers fruit!! fris en o zo lekker

Bavarois is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept