eigen vanillepudding(en niet uit een zakje)

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 zet een metalen kom op het vuur met de helft van de suiker en laat karameliseren
  • 2 bedek hiermee de randjes en bodem van de puddingvormen
  • 3 verwarm nu de melk met het vanillestokje en de citroenschil
  • 4 meng de eieren met de rest van de suiker tot een gebonden massa is
  • 5 als de melk warm is maar net niet kookt haal je de vanillestok en citroenschil uit en dan toe bij het eimengsel
  • 6 vul de vormpjes en zet 20 tot 25 min au-bain-marie in de oven op 180°
  • 7 beetje werk maar o zo lekker

eigen vanillepudding(en niet uit een zakje) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min Snack
Bekijk recept