1 maak eerst je creme anglaise : breek de eirren en scheid het eiwit van de dooiers
2 doe de dooiers in vuurvaste schotel en voeg de suier toe
3 bewaar de eiwitten voor het schuimgebak
4 mix de eieren en de suiker
5 kook de melk met vainillestokje en eens kookt laat wat trekken
6 zet nu de kom met de eidooiers in bainmarie en voeg beetje bij beetje de melk toe tot het romige textuur heeft, zet in de koelkast om af te koelen
7 klop nu de eiwitten stijd en voeg er de suiker aan toe
8 breng een kom water aan de kook en maak ondertussen met een lepel langwerpige bolletjes(ze noemen dat quenelles) van de eiwitten en als het water kookt pocheer je er de bolletjes in
9 (1 minuutje langs beide zijden1
0 schik deze schuimpjes op de creme angelijse en versier met wat chocoladekrullne1
1 indien je geen tijd hebt om zelf de creme anglaise te maken kan je ook kant en klaar kopen