Bosbesflensjes met pistache-ijs

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de bosbessen, bestrooi ze met de suiker en breng alles langzaam aan de kook, laat 10 minuten sudderen en koel af.
  • 2 Meng de bloem, het zout en 1 eetlepel suiker in een kom. Klop het ei door de melk en voeg dit al roerende door de bloem.
  • 3 Meng de gesmolten Solo door het beslag. Meng de helft van de bosbessen door het beslag.
  • 4 Voeg de bosbessensiroop bij de rest van de bosbessen.
  • 5 Los het maïszetmeel op in een weinig water, breng de bosbessensaus aan de kook en roer de maïzena erdoor, laat 3 minuten zachtjes sudderen tot een dik vloeibare saus. Voeg indien te vast nog wat extra water toe.
  • 6 Verwarm een antikleefpan met een weinig olie en bak hierin de pannenkoekjes.
  • 7 Serveer ze met de bosbessensaus en het pistache-ijs.

Bosbesflensjes met pistache-ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept