Limoengranita met limoncello

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak tenminste 4 uur van tevoren de granita. Verwarm hiervoor suiker en water in een pannetje tot de suiker opgelost is. Laat afkoelen. Roer er het gezeefde citroensap door en giet het mengsel over in een ondiepe plastic doos. Zet in de diepvriezer. Roer met een vork om wanneer het mengsel aan de randen begint te bevriezen. Zet terug in de diepvriezer en herhaal nog een aantal keren totdat het een schilferige granité is geworden.
  • 2 Verdeel de granité over gekoelde glazen en giet er een scheutje limoncello over.

Limoengranita met limoncello is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsthee met gember en limoncello
Snack
Bekijk recept

Limoen- en granaatappelgranita
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoengranita Met Wodka
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept