1 Klop de eieren wit met de suiker en roer er de lauwe melk door.
2 Verwarm de espressokoffie met de suiker en laat karameliseren.
3 Verdeel karamel over 4 vuurvaste schaaaltjes en laat afkoelen.
4 Houd een eetlepel met de bolle zijde naar boven in de schaaltjes en giet voorzichtig de flanbereiding erover tot ze gevuld zijn.
5 Zet de schaaltjes in een grote ovenschaal en vul deze tot 3/4 van de rand van de schaaltjes met heet water.
6 Zet de flans in een oven van 110°C en gaar de flans in ongeveer 1 uur. Controleer de gaarheid door er zachtjes tegen te tikken, als het midden nog vloeibaar blijkt zijn ze nog niet gaar.
7 Neem de flans uit de oven en laat ze afkoelen, zet ze min. 2 uur in de koelkast.
8 Ga met een mesje langs de rand van de schaaltjes en stort de flans uit op de borden, decoreer met wat fijngemalen koffie.