Parijse appelflan

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 200°C.Schik het deeg in een taartvorm van 30 cm doorsnede en prik in.Strijk de bodem volledig in met abrikozenconfituur leg daarop de rozijnen.Beleg de volledige bodem met fijngesneden appeltjes erop bestrooi dan de amandelschilfers.Bereid de flan: mix de melk,room,eierenen de flanpoeder tot een mooi glad deeg met een soepmixerGiet het beslag nu voorzichtig in de taartvorm.Bak 45 minuten aan 200°C.Het gebak kan zowel warm als koud opgediend worden.Je kan ook met een bolletje ijs of met een beetje slagroom opdienen

Parijse appelflan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelflan met advocaat
0 min
Bekijk recept
Appelflan met advocaat
0 min
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept