Honing-notenpannenkoeken

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een pannenkoekenbeslag van de meel, eieren, melk, vanillesuiker en het zout.
  • 2 Verwarm de honing op een laag vuurtje in een pan (voorzichtig!). Voeg de noten en eventueel ook de rum toe.
  • 3 Bak 8 flinterdunne pannenkoekjes in een hete pan met Solo. Hou ze apart en warm.
  • 4 Bestrijk de pannenkoeken royaal met het honing-notenmengsel. Serveer er eventueel slagroom of roomijs bij. Ook geflambeerd zijn ze heel lekker!

Honing-notenpannenkoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept