Zoek
rijsttaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr boter
3 eieren
5 soeplepels suiker
6 soeplepels zelfrijzendebloem
2 dozen vanille bosrijst
Bereiding
1
De boter smelten
2
Dan de suiker erbij voegen
3
Als het koud is dan de eierdooiers bij voegen en goed kloppen
4
Dan pas de zelfrijzende bloem erbijroeren
5
Dan de 2 dozen bosrijst erbij mengen
6
Laatst het eiwit opkloppen en zachtjes eronder mengen
7
De oven voorverwarmen op 180°C en 30 minuten bakken
rijsttaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept