rijsttaart

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De boter smelten
  • 2 Dan de suiker erbij voegen
  • 3 Als het koud is dan de eierdooiers bij voegen en goed kloppen
  • 4 Dan pas de zelfrijzende bloem erbijroeren
  • 5 Dan de 2 dozen bosrijst erbij mengen
  • 6 Laatst het eiwit opkloppen en zachtjes eronder mengen
  • 7 De oven voorverwarmen op 180°C en 30 minuten bakken

rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept