rijstpuddding met nutella

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe de melk, suiker en vanillesuiker in een pan en laat koken
  • 2 giet dan de rijst bij en laat koken ong 15 min tot de rijst de melk helemaal geabsorbeerd heeft
  • 3 haal de pan van het vfuur en doe dan de nutella en de boter erbij
  • 4 goed roeren en laten afkoelen
  • 5 schep dan daarna als koud is voorzichtig de opgeklopte slagroom erdoor
  • 6 vet nu een puddingvorm in met boter en giet het erin en laat ong 2 uur afkoelen in koelkastverwarm voor het opdienen de nutella(250 gr) en giet die op een schaal of bord
  • 7 keer nadien daarop de puddingvorm

rijstpuddding met nutella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brioche met hazelnootpasta en kersen
10 min
Bekijk recept
Nutellatosti
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte nutella
15 min
Bekijk recept
Chocoladetaart met gekaramelliseerde hazelnoten
35 min Nagerecht
Bekijk recept