Pannenkoeken

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor 7 à 10 stuks:
  • 2 Zeef de bloem en voeg de suiker toe.
  • 3 Voeg de eieren bij de bloem met een beetje melk.
  • 4 Voeg langzaam de resterende melk toe terwijl je met een garde of mixer goed mengt.
  • 5 Roer tot een glad mengsel.
  • 6 Zet de pan op het vuur en laat een klein klontje boter smelten.
  • 7 Bedek de panbodem met een dunne laag deeg.
  • 8 Als de pannenkoek 'droog' is vanboven (geen vloeibaar deeg meer zichtbaar bovenaan) kan je hem omdraaien.
  • 9 Tips: 1
  • 0
    - Lactose intolerant? Gebruik geitenmelk! Je pannenkoeken zullen iets fijner smaken.1
  • 1
    - Lekker met een bolletje ijs, vers fruit, ....

Pannenkoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept