Zoek
speculaastaart
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
BISCUIT
5 eieren
200 g suiker
200 g zelfrijzende bloem
VULLING
75 g gecutterde speculaas
250 g zachte boter
50 g bloemsuiker
5 el koffie
5 el amandellikeur
75 g gecutterde speculaas als versiering
geroosterde amandelschilfers
Bereiding
1
breek de eieren in een schaal
2
° voeg de suiker toe en klop samen op tot een luchtig schuim met de mixer
3
° doe de bloem erbij en roer voorzichtig door met een spatel
4
° beboter de bakvorm en bestrooi met een beetje bloem
5
° zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 40 min
6
° cutter de speculaas
7
° voeg boter, poedersuiker, koffie en amandellikeur toe en klop stevig door met een garde
8
° haal de biscuit uit de oven en laat goed afkoelen
9
° snij de biscuit in 21
0
° besprenkel de binnenkant met wat extra amandellikeur1
1
° smeer een deel van de vulling erop1
2
° sluit de biscuit en smeer de rest van de vulling over en rond de taart1
3
° versier met de amandelschilfers en de rest van de gecutterde speculaas
speculaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Speculaastaart met peer
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min
Gebak
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met sinaasappelcrème
60 min-
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min
Gebak
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met sinaasappelcrème
60 min-
Bekijk recept