Rijstpap

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de melk met de room op het vuur en voeg de suiker eraan toe.
  • 2 • Spoel de rijst.
  • 3 • Snijd het vanillestokje open en haal het merg eruit.
  • 4 • Voeg de rijst toe aan de melk en room.
  • 5 • Snijd de vanille in 2 stukjes en schraap de zaadjes eruit met een koffielepel en voeg ze toe. • Breng alles aan de kook en laat op een zacht vuurtje koken gedurende 35 minuten. Roer er ag en toe door.
  • 6 • Haal de rijstpap van het vuur en voeg er 1 eetlepel Fama aan toe zodat de rijstpap mooi smeuïg wordt.

Rijstpap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept