Zoek
crème brûlée van de chef
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 dl volle room
2 vanillestokjes
80 gr suiker
6 eidooiers
4 lepels kandijsuiker
Bereiding
1
Warm de oven voor op 130 gr (warme lucht) Kook de room met de gespleten vanillestokjes en 40 gr suiker.
2
Meng de andere 40 gr suiker met de eidooiers, klop goed (electrisch) tot de eieren bleek zien .
3
Giet nu al roerend de kokende room bij de eieren en schraap de vanille leeg.
4
Giet in lage schaaltjes en zet in de oven in ruime bain-marie gedurende 50 minuten.
5
Laat een nacht afkoelen in de koelkast.
6
Verdeel de kandijsuiker over de crème en brand hem.
crème brûlée van de chef is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chef's groenten met sjalot-tijmboter
25 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk op wijze van de chef
0 min
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon Van De Chef
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood Van De Chef
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept