Bosvruchten met crumble en mascarponesaus

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de mascarpone op met de suiker (65 g), een beetje room, de amaretto en de eidooier.
  • 2 Laat trekken in de koelkast.
  • 3 Meng het fruit met de griessuiker (125 g) en de balsamicoazijn.
  • 4 Laat trekken op kamertemperatuur.
  • 5 Maak de crumble met telkens 250 gram : boter, bloem, griessuiker en amandelpoeder.
  • 6 Verdeel het fruit over een vuurvaste schaal.
  • 7 Giet de crumble over het fruit en laat 15 minuten bakken in een oven van 160°.
  • 8 Opdienen met de mascarponecrème en eventueel nog een bolletje vanilleijs.
  • 9 (Voor een magere crème kan je ook ricotta gebruiken).

Bosvruchten met crumble en mascarponesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept