Chocoladeschuim met Baileys

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de slagroom lichtjes op. Week het gelatineblaadje in ijskoud water. Voeg de Baileys bij de room en roer er het gelatineblaadje in los. Laat dit afkoelen en klop vervolgens de room 3/4 stijf.
  • 2 Laat de chocolade au bain-marie smelten en spatel er voorzichtig de room onder.
  • 3 Klop de eiwitten op met de suiker en spatel ze voorzichtig onder de chocolade. Laat het geheel opstijven in de koeling.
  • 4 Verkruimel de meringue en de speculaaskoekjes.
  • 5 Verdeel telkens een lepel van de meringue en speculaas in 4 glaasjes en spuit er met behulp van een spuitzak wat van de chocolademousse op. Herhaal tot het glas vol is en eindig met de kruimels. Druppel er wat karamelsaus over en dien op.

Chocoladeschuim met Baileys is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnoottiramisu
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Baileys snowball
5 min
Bekijk recept
Mousse van Baileys
5 min Nagerecht
Bekijk recept
'ijstompoes' Met Baileys
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade-kastanjetaart
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeschuim
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeschuim
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeschuim met Baileys en krokante laagjes me
0 min
Bekijk recept