2 1 Doe de boter in een kom,snij ze in brokjes en maak ze zacht met een vork.
3 2Voeg de suiker en de eierdooiers toe.
4 3Klop de bereiding gedurende 1 minuut met een klopper(het mengsel moet iets witter van kleur worden)
5 4Voeg de helft van het nequikcacaopoeder toe en meng goed.
6 Maak de taart:
7 1Meng in een diep bord de rest van het nesquikpoeder met 4 eetlepels(40ml)warm water.
8 2 Dompel 6koekjes in dit mengsel onder(voor een zachtere taart:laat de koekjes aan wederzijden enkele seconde weken)en leg ze 2 per 2 naast elkaar op een schotel.
9 3 Verspreid daarna een derde van de chocoladecreme over de koekjes.1
0 4Week de 6 andere koekjes in het nesquik/water-mengsel en leg ze op de creme.1
1 5Smeer er nogmaals een derde van de chocoladecreme op uit en bedek met de laatste 6 geweekte koekjes.1
2 6Eindig de taart met de rest van de creme,en zet een uur in de koelkast.1
3 Suggesties:bij het serveren:bestrooien met nesquik poeder en eventueel smarties...