Blini’s met bosvruchten

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng in een kom de eierdooiers met 100g Philadelphia, bloem, suiker en een mespuntje zout. Klop het eiwit stijf met een snuifje zout en voeg het voorzichtig onder het mengsel met de Philadelphia.
  • 2 Verhit op een laag vuur een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Giet hierin 3 of 4 hoopjes van het deeg en zorg daarbij voor voldoende afstand tussen de verschillende blini’s. Laat bakken tot er zich aan de bovenzijde belletjes vormen.
  • 3 Draai de blini’s om, laat nog een minuut bakken en dien ze warm op met de resterende Philadelphia, de bosvruchten en de ahornsiroop.

Blini’s met bosvruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Mikado Blinis
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse blini’s
25 min-
Bekijk recept
Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm
20 min Snack
Bekijk recept
(Zoete) Blinis
25 min- Nagerecht
Bekijk recept