Zoek
Yoghurtdessertroom met vers fruit
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 liter volle melk
50 gram vanillebleom
250 gram suiker
3 eieren
1/2 liter magere yoghourt
250 gram magere platte kaas
2 appelen
2 bananen
1 doos gemengd fruit
2 appelsienen
2 peren
Bereiding
1
Maak een vanillepudding met de melk, de vanillebloem en de suiker.
2
Wanneer deze pudding klaar is roer hier onmiddellijk de 3 eierdooiers in. Voeg dan ook yoghurt en platte kaas toe. Goed mengen.
3
Klop nu het eiwit stijf en meng dit ook onder de massa.
4
Snij alle soorten fruit, kan ook fruit naar keuze zijn, in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel.
5
Zet dit nu in de koelkast.
6
Het dessert zeer koel opdienen.
7
U kan dit in een schaal of in aparte kommetjes opdienen.
8
Het fruit uit blik is naar keuze toe te voegen. U kan ook andere soorten fruit naar keuze kiezen.
9
Dit is een zeer lekker en luchtig dessert. Kinderen zijn er dol op .
Yoghurtdessertroom met vers fruit is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept