Appelflappen

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen en snijd in schijfjes. Stoof de schijfjes met de suiker in de boter tot je appelmoes verkrijgt. Laat afkoelen.
  • 2 Schep de appelmoes in het midden van de bladerdeegvelletjes.
  • 3 Bestrijk de randen met eigeel en plak ze dicht.
  • 4 Duw de randen nog eens extra aan met een vork.
  • 5 Bestrijk de appelflap met het resterend eigeel.
  • 6 Bak ze gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • 7 Bestrooi met poedersuiker en dien op.

Appelflappen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-appelflappen
20 min Gebak
Bekijk recept
Appelflappen
20 min Gebak
Bekijk recept
Appelflappen
40 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Appelflappen (bladerdeeg)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mini-appelflappen
20 min Gebak
Bekijk recept
Appelflappen
20 min Gebak
Bekijk recept
Appelflappen
40 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Appelflappen (bladerdeeg)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept