Pinda-chocokoeken

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Bedek twee bakplaten met bakpapier.
  • 3 Klop de boter en de suiker tot een lichte, romige massa.
  • 4 Roer de pindakaas en de vanille-essence erdoor.
  • 5 Voeg de eieren een voor een toe en klop het mengsel goed. Roer de bloem, pinda's en chocolade erdoor. Schep telkens 3 eetlepels deeg op ruime afstand van elkaar op de bakplaat.
  • 6 Bak de koekjes in 15-20 minuten gaar of tot ze langs de randen lichtbruin zijn.
  • 7 Laat ze 5 minuten staan voor u de koekjes volledig laat afkoelen op een rooster.

Pinda-chocokoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Macadamia-chocokoeken
30 min-
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept