Zoek
Bananenbrood
4
0 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 rijpe bananen
140 g fijne suiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
140 g boter
140 g bloem
1/2 zakje bakpoeder
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Pel de bananen, snij ze in plakjes.
3
Bak ze in 20 g boter. Bestrooi ze met 1 el suiker en plet ze tot puree.
4
Laat de rest van de boter smelten.
5
Klop de eieren schuimig met de rest van de suiker en de vanillesuiker.
6
Schep er dan voorzichtig de bloem door, de gesmolten boter en de geplette bananen.
7
Giet het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm.
8
Zet de vorm 45 minuten in de oven.
9
Tip: Je kunt chocoladestukjes door het beslag roeren.
Bananenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bananenbrood
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Bananenbrood
45 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept