Bananenbrood

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Pel de bananen, snij ze in plakjes.
  • 3 Bak ze in 20 g boter. Bestrooi ze met 1 el suiker en plet ze tot puree.
  • 4 Laat de rest van de boter smelten.
  • 5 Klop de eieren schuimig met de rest van de suiker en de vanillesuiker.
  • 6 Schep er dan voorzichtig de bloem door, de gesmolten boter en de geplette bananen.
  • 7 Giet het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm.
  • 8 Zet de vorm 45 minuten in de oven.
  • 9 Tip: Je kunt chocoladestukjes door het beslag roeren.

Bananenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept

Bananenbrood
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananensemifreddo
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept