Platte kaastaart 2

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180° C.
  • 2 Rol het deeg uit in een grote taartvorm. Verkruimel de koekjes en leg ze op het deeg.
  • 3 Scheid eiwitten en eierdooiers, verdeel ze over 2 kommen. Doe de bloem bij de eierdooiers en meng met de garde. Voeg de kaas toe, meng, doe er de suiker, de cassonade en de room bij en meng goed.
  • 4 Doe het snuifje zout bij de eiwitten, klop ze heel stijf en spatel ze voorzichtig onder de eerste bereiding.
  • 5 Giet in de taartbodem en bak 25 min. in de oven. Laat afkoelen.
  • 6 Om van te proeven op kamertemperatuur

Platte kaastaart 2 is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept