Speculoosmousse

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 • Maal de speculooskoekjes fijn in de kaasmolen
  • 2 • klop het eiwit op in de quickchef (gebruik de vleugel ipv messen)
  • 3 • Doe de eierdooiers en de suiker in de mengkom en klop op tot een schuimige lichtgekleurde massa
  • 4 • Voeg de mascarpone bij dit mengsel en klop los.
  • 5 • voeg de speculoos toe.
  • 6 • Spatel voorzichtig het eiwit erdoor.
  • 7 • Spuit dit mengsel met de squeeze-it in glaasjes
  • 8 • Laat minimum 1 uur opstijven in de koelkast.

Speculoosmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

speculoosmousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
0 min
Bekijk recept

speculoosmousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
0 min
Bekijk recept