Zoek
Speculoosmousse
4
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 koekjes Speculoos
2 stuks eieren
1 soeplepel Suiker
250 gram mascarpone
Bereiding
1
• Maal de speculooskoekjes fijn in de kaasmolen
2
• klop het eiwit op in de quickchef (gebruik de vleugel ipv messen)
3
• Doe de eierdooiers en de suiker in de mengkom en klop op tot een schuimige lichtgekleurde massa
4
• Voeg de mascarpone bij dit mengsel en klop los.
5
• voeg de speculoos toe.
6
• Spatel voorzichtig het eiwit erdoor.
7
• Spuit dit mengsel met de squeeze-it in glaasjes
8
• Laat minimum 1 uur opstijven in de koelkast.
Speculoosmousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
speculoosmousse
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
0 min
Bekijk recept
speculoosmousse
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Speculoosmousse
0 min
Bekijk recept