Zoek
Rijsttaart
6
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 st eieren
3 soeplepels suiker
3 soeplepels zelfrijzende bloem
1 doos roomrijst
Bereiding
1
De eiwitten mixen tot stijf beslag.
2
De losgeklopte eierdooiers, de suiker en de bloem onder voorzichtig roeren bij het eiwitbeslag voegen.
3
In ingevette en gebloemde taartvorm gieten.
4
Afbakken in warmeluchtoven op 180° gedurende 40 min
Rijsttaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept