Rijsttaart

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De eiwitten mixen tot stijf beslag.
  • 2 De losgeklopte eierdooiers, de suiker en de bloem onder voorzichtig roeren bij het eiwitbeslag voegen.
  • 3 In ingevette en gebloemde taartvorm gieten.
  • 4 Afbakken in warmeluchtoven op 180° gedurende 40 min

Rijsttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept