Aardbeientiramisu à la Véronique

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe in de blender de 50 gram fijne suiker en de amaretto samen met de aardbeien. Mix dit tot een glad mengsel.
  • 2 Doe dan de eierdooiers met de vanillesuiker en de andere 50 gram suiker in een kom en klop dit tot u een lichtgeel luchtig mengsel bekomt. Voeg dan aan dit mengsel de 500 gram marscarpone bij en roer opnieuw om.
  • 3 Klop nu de eiwitten stijf en roer deze onder het marscarponemengsel.
  • 4 Neem nu een schotel en leg onderaan een laag marscarponemengsel.
  • 5 Leg daarbovenop de koekjes en overgiet met de aardbeiensaus.
  • 6 Doe dit nu nog een keer zodat u twee lagen van hetzelfde boven elkaar heeft maar eindig met een laag marscarponemengsel.
  • 7 Bestrooi dit nu met de geraspte witte chocolade en versier met aardbeien en eventueel met wat slagroom.
  • 8 Laat dit daneen nachtje in de figo staan en het is mooi opgesteven en smaakt heerlijk door.
  • 9 Smakelijk.1
  • 0 U kan dit ook perfect doen met rode bessen. Ook zeer lekker.1
  • 1 NB : Dit is mijn versie van het aangepast Solo Tiramisu recept.

Aardbeientiramisu à la Véronique is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes Veronique
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wafels à la Véronique
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse salade à la Véronique
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese à la Véronique
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardbeientiramisu met witte chocolade
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientiramisu
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientiramisu (2)
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientiramisu
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept