Zoek
Biscuittaart
6
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 eieren
175 Gr kristalsuiker
175 GR bloem geen zelfrijzende
extra boter en bloem voor de vorm
Bereiding
1
verwarm de oven voor op 200°C. Vet een springvorm (doorsnede 24CM) in met boter en bestrooi met een beetje bloem.
2
Klop de eieren met de suiker heel licht en luchtig. Meng dan voorzichtig de bloem erdoor. Let erop dat het deeg zijn luchtigheid niet verliest.
3
Doe het deeg in de bakvorm en bak de taart ca 30 minuten (of tot een houten prikker er schoon uitkomt) in het midden van de oven
4
Laat de taart kort afkoelen in de vorm. Haal dan uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster
Biscuittaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Yoghurtroomtaart met limoen en aardbeien
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Verjaardagstaart
140 min + 90 wachten + 45 oventijd -
Bekijk recept
Biscuittaart met walnoten
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Yoghurtroomtaart met limoen en aardbeien
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Verjaardagstaart
140 min + 90 wachten + 45 oventijd -
Bekijk recept
Biscuittaart met walnoten
30 min
Nagerecht
Bekijk recept