Biscuittaart

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 200°C. Vet een springvorm (doorsnede 24CM) in met boter en bestrooi met een beetje bloem.
  • 2 Klop de eieren met de suiker heel licht en luchtig. Meng dan voorzichtig de bloem erdoor. Let erop dat het deeg zijn luchtigheid niet verliest.
  • 3 Doe het deeg in de bakvorm en bak de taart ca 30 minuten (of tot een houten prikker er schoon uitkomt) in het midden van de oven
  • 4 Laat de taart kort afkoelen in de vorm. Haal dan uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster

Biscuittaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Yoghurtroomtaart met limoen en aardbeien
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Verjaardagstaart
140 min + 90 wachten + 45 oventijd -
Bekijk recept
Biscuittaart met walnoten
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Yoghurtroomtaart met limoen en aardbeien
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Verjaardagstaart
140 min + 90 wachten + 45 oventijd -
Bekijk recept
Biscuittaart met walnoten
30 min Nagerecht
Bekijk recept