Frangipannetaart

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de boter zacht (niet smelten) en meng met 1 ei en ¼ broyage.
  • 2 Voeg, al kloppend, geleidelijk aan de rest van de eieren en de broyage toe tot alles mooi vermengd is tot één geheel. Meng er vervolgens de gezeefde bloem onder.
  • 3 Bekleed een bakvorm met het bladerdeeg en doorprik hem met een vork.
  • 4 Bestrijkde bodem met abrikozenjam en doe het deeg erop.
  • 5 Versier eventueel met reepjes bladerdeeg van ½ cm (zoals de typische frangipannekes)
  • 6 Bak gedurende 35 min. In een voorverwarmde oven op 180°C.

Frangipannetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept

Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept