Brusselse wafels

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een deeg maken met de bloem, het water, de melk, de gist, de suiker en de eierdooiers. Deze ingrediënten heel goed met elkaar mengen.
  • 2 De eiwitten tot sneeuw slaan en voorzichtig onder het deeg mengen. Er op het laatste nog de gesmolten boter aan toevoegen.
  • 3 Afbakken in een heel warm wafelijzer, dat vooraf niet beboterd is.
  • 4 Zeer lekker! Smakelijk!

Brusselse wafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept