Zoek
Brusselse wafels
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr bloem
500 gr water
500 gr melk
40 gr gist
1 koffielepel suiker
5 eierdooiers
5 eiwitten
250 gr gesmolten boter
Bereiding
1
Een deeg maken met de bloem, het water, de melk, de gist, de suiker en de eierdooiers. Deze ingrediënten heel goed met elkaar mengen.
2
De eiwitten tot sneeuw slaan en voorzichtig onder het deeg mengen. Er op het laatste nog de gesmolten boter aan toevoegen.
3
Afbakken in een heel warm wafelijzer, dat vooraf niet beboterd is.
4
Zeer lekker! Smakelijk!
Brusselse wafels is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafels met rood fruit
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min
Nagerecht
Bekijk recept