PETIT BEURRETAART MARIJKE

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 DEZE HOEVEELHEDEN VOOR EEN KLEINE SPRINGVORM
  • 2 VOOR EEN GEWONE SPRINGVORM (24 of 28 cm )GEBRUIK JE 250 GRAM PETIT BEURRE KOEKJES
  • 3 De solo laten smelten
  • 4 de koekjes verkruimelen
  • 5 boter onder de koekjes roeren en 2 ei -gelen plus 100 gr kristalsuiker toevoegen
  • 6 een springvorm met bakpapier bedekken
  • 7 het mengsel gelijkmatig over de bodem verdelen
  • 8 een vanillepudding maken met een halve liter melk, 70 gr suiker en een zakje vanillepudding
  • 9 de warme pudding op de koekjesbodem gieten 1
  • 0 in de over plaatsen van 200 graden voor 20 min1
  • 1 ondertussen de 2 eiwitten met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen1
  • 2 na 20 min op de taart gieten en nog voor 10 minuutjes in de oven voor een mooi bruine kleur1
  • 3 in totaal dus 30 min in de oven op 200 graden

PETIT BEURRETAART MARIJKE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

maredsous-soep van marijke
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
MARIJKE'S ADVOCAAT VAN PETRA
20 min Nagerecht
Bekijk recept
apéritief le clavet van marijke
10 min
Bekijk recept
Marijke's egg pie
75 min Nagerecht
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept