Zoek
PETIT BEURRETAART MARIJKE
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 GRAM SOLO
100 gram kristalsuiker
150 GRAM petit-beurres koekjes (kleine taart)
2 volledige eieren
1 zakje vanillepudding
70 gram suiker
1/2 liter melk
1 ZAKJE vanillesuiker
Bereiding
1
DEZE HOEVEELHEDEN VOOR EEN KLEINE SPRINGVORM
2
VOOR EEN GEWONE SPRINGVORM (24 of 28 cm )GEBRUIK JE 250 GRAM PETIT BEURRE KOEKJES
3
De solo laten smelten
4
de koekjes verkruimelen
5
boter onder de koekjes roeren en 2 ei -gelen plus 100 gr kristalsuiker toevoegen
6
een springvorm met bakpapier bedekken
7
het mengsel gelijkmatig over de bodem verdelen
8
een vanillepudding maken met een halve liter melk, 70 gr suiker en een zakje vanillepudding
9
de warme pudding op de koekjesbodem gieten 1
0
in de over plaatsen van 200 graden voor 20 min1
1
ondertussen de 2 eiwitten met 1 zakje vanillesuiker stijf kloppen1
2
na 20 min op de taart gieten en nog voor 10 minuutjes in de oven voor een mooi bruine kleur1
3
in totaal dus 30 min in de oven op 200 graden
PETIT BEURRETAART MARIJKE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
maredsous-soep van marijke
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
MARIJKE'S ADVOCAAT VAN PETRA
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
apéritief le clavet van marijke
10 min
Bekijk recept
Marijke's egg pie
75 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept