Wiener Topfen Schmarrn

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gerecht uit de Duitse keuken:
  • 2 Wel de rozijnen enkele minuten in heet water en laat ze uitlekken.
  • 3 Vermeng bloem, zout en rozijnen en roer dit met een vork door de verse kaas.
  • 4 Smelt de boter in een pan en bak hierin het kwarkmengsel tot het lichtbruin kleurt.
  • 5 Strooi suiker en kaneel over de Wiener Topfen Schmarrn.
  • 6 Kan als bijgerecht of nagerecht gemaakt worden maar dit is ook zeer lekker als zondagse ontbijtkoek (redelijk zwaar)!

Wiener Topfen Schmarrn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaiser Schmarrn
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kwark Schmarrn
20-30 min -
Bekijk recept
Weense Kirschenscharrn
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoen Milanese
Bekijk recept
Wiener Goulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wiener Backhuhn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wiener Brood
30-60 min -
Bekijk recept