Zoek
Tiramisu (traditioneel)
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr mascarpone
2 soeplepels amaretto
4 eieren
100 gr fijne suiker
koffie
boudoirs
Bereiding
1
Klop de eidooiers en de suiker tot een bleke bijna witte massa.
2
Meng de mascarpone met de amaretto en voeg daarna de mengeling van eidooiers en suiker toe.
3
Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig bij de mascarpone.
4
Maak enkele laagjes (mascarpone/boudoirs/mascarpone) in een grote schaal. Stop de boudoirs telkens eerst in de koffie.
5
Laat min. 4u opstijven in de koelkast en bestrooi met cacao vlak voor het opdienen.
Tiramisu (traditioneel) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuid-Franse uienpizza met salami
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Glogg
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min
Nagerecht
Bekijk recept