Tiramisu (traditioneel)

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eidooiers en de suiker tot een bleke bijna witte massa.
  • 2 Meng de mascarpone met de amaretto en voeg daarna de mengeling van eidooiers en suiker toe.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig bij de mascarpone.
  • 4 Maak enkele laagjes (mascarpone/boudoirs/mascarpone) in een grote schaal. Stop de boudoirs telkens eerst in de koffie.
  • 5 Laat min. 4u opstijven in de koelkast en bestrooi met cacao vlak voor het opdienen.

Tiramisu (traditioneel) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid-Franse uienpizza met salami
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept