1 VOORBEREIDING/MAAK KOFFIE MET 1DL WATER EN 4 KL KOFFIE.SCHEID HET EIWIT VAN HET EIGEEL.KLOP DE ROOM STIJF.SNIJ DE SCHIL VAN DE SINAASAPPELEN IN LANGE REPEN VAN 1CM DIK(ZONDER WITTE VELLETJES)DAT GAAT GEMAKKELIJK MET EEN DUNSCHILLER.DOE DE SCHILLEN IN KOKEND WATER GEDURENDE 2MIN.PERS DE REST VAN DE SINAASAPPELEN UIT.BEREIDING(15MIN)SMELT DE CHOCOLADE AU BAIN-MARIE.DOE DE SINAASAPPELREEPJES IN EEN STEELPANNETJE EN VOEG 2 EETL BLOEMSUIKER EN HET SINAASAPPELSAP TOE.BRENG AAN DE KOOK EN LAAT INKOKEN TOT HET SAP PRAKTISCH IS VERDWENEN.BLIJF ROEREN ZODAT HET NIET AANBRANDT.KLOP HET EIGEEL SAMEN MET 1 EETL BLOEMSUIKER TOT EEN WITTE,GLADDE MASSA.VOEG ER DE GESMOLTEN CHOCOLADE EN 4 EETL LAUWE KOFFIE AAN TOE EN ROER GOED ONDER.VOEG DE ROOM TOE EN MENG ALLES GOED.KLOP HET EIWIT STIJF EN SPATEL HET MET EEN HOUTEN LEPEL DOOR DE CHOCOLADE-KOFFIEMOUSSE.AFWERKING/VERDEEL DE SINAASAPPELREEPJES OVER DE POTJES EN GIET ER DE MOUSSE OVER.ZET KOEL WEG GEDURENDE MINSTENS 4 UUR.